ПОЛИТИКА ПРОТИВ ПРАНЕ НА ПАРИ

Прането на пари включва укриване на произхода на средствата и/или самоличността на страните, които ги прехвърлят или получават. Има много причини, поради които се правят опити за пране на пари, най-често когато съответните средства са придобити незаконно или с цел укриване на данъци. Ние категорично се противопоставяме на прането на пари и предприемаме обширни мерки, предназначени да гарантират, че нашите услуги се използват само от законни търговци. Разкриване, предотвратяване и предприемане на правни действия

Нашата политика за борба с изпирането на пари и всички нейни практически последици са насочени към борба с изпирането на пари, като работим за разкриване на всеки подобен опит, предотвратяване на завършването му и предприемане на правни действия срещу страните, участващи в споменатия опит. Както е описано по-долу, ние гарантираме, че отделяме адекватни ресурси, така че нито един опит за пране на пари да не може да остане незабелязан.

Разширена система за сигурност

Нашите платформи за търговия са оборудвани с най-съвременни системи за сигурност срещу пране на пари. Търговците, които използват нашите услуги, могат да го правят само докато действията им са финансово легитимни. Процесът на проверка, през който се подлагат всички потребители при създаване на нов потребителски акаунт, гарантира, че нашите търговци са истински лица, които имат намерение да използват нашите онлайн брокерски услуги, за да участват в законни търговски дейности, използвайки средства, чийто произход е проверен и проследим. Най-съвременните автоматизирани средства, вградени в софтуера на нашите платформи за търговия, гарантират, че никой търговец няма право да използва нашите услуги, докато финансира своите търговски дейности със средства, чийто произход е неясен. Нашият екип от уеб разработчици работи с правителствени агенции, както и с международни организации, отговарящи за борбата с прането на пари. Софтуерът, който използваме, се актуализира постоянно, така че винаги да сме една крачка пред бъдещите нарушители. Съответствие с международното право Международното право изисква всяка търговска организация, участваща във финансови транзакции, при които средства се прехвърлят през граница, да избягва да участва в пране на пари и да докладва всеки подобен опит на съответните органи.

Нашето съответствие с тези разпоредби на международното право е пълно. Ние полагаме големи усилия, за да гарантираме, че нашите услуги не се използват за целите на пране на пари. При разкриването на такъв опит ние предоставяме на властите уведомлението, необходимо за предприемане на действия срещу замесените страни. Проверка на самоличността на търговците Ние предприемаме стъпки, предназначени да гарантират, че търговците, които използват нашите услуги, са истински лица. За тази цел всеки, който създава нова сметка за търговия, е длъжен да предостави доказателство за самоличност, както и документация, показваща, че той наистина пребивава на адреса, подробностите за който ни предоставя. Банкови сметки и парични преводи Не само личните данни се проверяват, данните за банковата сметка, както и кредитната карта или всяко друго използвано средство за прехвърляне на пари, базирано на мрежата, също преминават процес на проверка.

Ние правим невъзможно използването на нашите услуги със съмнителна банкова сметка и се въздържаме от обработка на заявки за парични преводи, когато пътят на средствата е неясен. Средства, депозирани в сметки за търговия Ние гарантираме, че средствата, депозирани в сметки за търговия, са законно получени. За да направим това, внедрихме система, предназначена да гарантира достоверността на депозитите от трети страни (всеки, различен от индивидуалния търговец, регистриран като притежател на търговска сметка). Записите за депозити на трети страни се съхраняват във файл. Това важи както за депозити, направени от физически лица, така и за такива, направени от корпорации или друго юридическо лице. Сметките за търговия може да принадлежат на корпорации (включително LLC), които могат да предоставят цялата необходима документация, предназначена да гарантира легитимност, като сертификат за учредяване, учредителен акт, доказателство за адрес, удостоверение на акционер или всеки друг документ, който поискаме, всичко от нас дискретност. Тегления от сметки за търговия За да предотвратим прането на пари, ние обработваме нареждания за теглене само когато самоличността на получателя е идентична с тази на титуляра на сметката. Независимо дали тегленията се извършват чрез банков превод или чрез използване на средства за дигитален паричен превод, включително уеб базирани електронни портфейли, самоличността на подателя трябва да съвпада с тази на получателя.

Внимание

 

Ще бъдат предприети правни действия срещу всяко лице, което се опитва да използва нашите услуги с измама. Само легитимни търговци могат да се насладят на усъвършенстваните онлайн брокерски услуги, които предлагаме, всеки, който се опита да използва нелегитимно нашите услуги, ще бъде надлежно преследван.